maandag 16 juli 2012

Zondag met steekjes!

Gisteren na het ontbijt ging DP boven aan de slag en hij verfde de wanden die hoognodig aan een fris kleurtje toe waren! Ik maakte beneden eerst de boel glad en toen kon ik echt niet langer wachten, ik sneed een kartonnetje voor in het borduurwerkje, pakte de lijm en even later zat het geheel in elkaar, de oogjes zijn niet erg sterk (daar ga ik voor op zoek naar steviger exemplaren) en ik boog ze met mijn handen even open en even later hingen de bedels ook aan de hanger, de leren veter eraan en af was mijn hanger:


Heb hem voor de foto even aan de wand opgehangen en dat bordje eronder dat hangt daar dus al een poosje, kreeg het van een van de DD's!


Verder zette ik 's middags de laatste steekjes aan mijn zevende rondje van de In Full Bloom, mensenlief wat een berg knoopjes moesten er weer gezet worden, maar het resultaat is echt helemaal naar mijn zin:Vandaag ga ik behangen, dan kunnen zijn spullen uit het kleine kamertje en in zijn frisse nieuwe honk worden gezet en kan de rommel voorlopig in de kleine kamer tot ik die onder handen ga nemen!

Iedereen denkt dat ik veel energie hebt, maar we nemen gewoon regelmatig pauzes en kijken dan samen naar een aflevering van een KRO detective die ik allemaal heb opgenomen en dan gaan we weer verder, ik geniet zo van die Midsomer Murders serie en gelukkig vinden wij die allebei leuk!
Nu waren er onlangs een heleboel oude afleveringen op de Belg en die hebben we nu allemaal weer bekeken, maar ik denk er hard over om de boxen te gaan sparen, want het blijft puur genieten!

Verder ben ik verder gegaan aan een van mijn sneeuwmannen te borduren, maar daar is nog niet veel aan te zien dus dat komt binnenkort wel!
Fijne dag!