maandag 28 mei 2012

Zalig zonnige zondag!

Gisteren Mams opgehaald, ze wilde weer afzeggen, maar ik heb haar verleid met aardbeien en lekker eten en toen is ze toch mee gekomen! Uren zaten we samen onder de parasol te genieten van de vogels, boterhammetjes met aardbeien, sapjes en ik natuurlijk water, kopjes thee met chocolade ensamen lezen, ik de VT wonen, Mams de Margriet, voeten op een voetenbankje, twee kussens zodat ze lekker zit en op haar trui zit de mooie speld die DP en ik voor haar meebrachten uit Schotland!

 En we praten over vroeger, steeds meer jeugdherinneringen komen boven en geloof mij die waren echt niet zo leuk voor mijn Mams, maar dan haal ik mijn fijne herinneringen op en vertel haar hoe mijn jeugd herinneringen zijn en wordt ze weer wat vrolijker! Vanaf mijn plekje maak ik foto's van de tuin en  geniet van de bloemen die DP ophing en plantte!
Zo verloopt onze Pinkstermiddag met lezen en kleppen en genieten, de dag eindigt met kip van de gril, een frisse salade en verse frietjes, om een uur of acht brengen we haar weer naar huis en gaan wij weer terug om te genieten van de laatste uurtjes van de zonnige zondag! Nu ben benieuwd hoe de dag van vandaag gaat verlopen, in ieder geval gaan we naar Zwolle, maar ach  dat zien we morgen dan wel weer! Fijne dag!