zondag 25 november 2012

Tranen?

Soms huil je tranen van verdriet en andere keren van ontroering en een heel enkele keer komen er tranen van geluk en dat was dus het geval bij mij! Afgelopen vrijdag loop ik met een lading handwerkspullen die de afgelopen weken naar beneden werden verhuisd naar de zolder om ze op te ruimen en toen ik mijn hobbykamer inliep zag ik dit staan:


Geloof mij maar, ik was helemaal perplex, dit was dus het allerlaatste wat ik verwachtte te zien! Daar stond die grote doos met dat prachtige machientje erop afgebeeld en ik begon spontaan een potje te janken! Wat moet je ook als je zo wordt verrast en verwend door die heel bijzonder man van mij! Dus ben ik snel naar beneden gegaan en heb eens flink geknuffeld! Daarna weer naar boven en met behulp van hem het mooie machientje uitgepakt. Meiden wat een gaaf ding is het:


Eerst kwam dit uit de doos, prachtig zwart glimmend met een gouden versiering en met hulp daarna het mooie machientje en zo zag dat eruit:


Mijn oude Singertje heeft het veld moeten ruimen en deze beauty staat nu op haar plekje en ik heb er 's avonds mijn eerste werkje opgemaakt en wat kon het beter zijn dan mijn eerste echte Hardanger werkstuk:

Ik maakte er dit mooie hart van dat nu in huis hangt te pronken en omdat ik niet wil vergeten wat mijn eerste werkstuk op dit mooie machientje was, heb ik er een bedel aangehangen:Juist een klein naaimachientje, heel toepasselijk vind je niet?

Zo het was dus een heel bijzondere zaterdag voor het verwende nest en ik hoop jullie binnen korte tijd nog veel meer mooie creaties te kunnen laten zien die dit mooie cadeau gaat maken! Jullie weten nu meteen ook waarom ik gisteren niet ben wezen bloghoppen, hoop het vandaag in te halen!

Fijne dag!