woensdag 5 november 2014

Van alles wat!

Heb niet veel gedaan gisteren, nu ja ik bedoel aan mijn handwerk, was niet in de stemming en dan kan ik het maar beter links laten liggen, maar wat ik dan wel kan laten zien? Nu ik zag dit weekend in een reclameblaadje van Intratuin een heel leuke deurmat en die kon ik als sneeuwmannen verzamelaar natuurlijk niet in de winkel laten:


Nu moet ik DH eerst maar eens vragen om de snoeren daar weg te werken, maar dat moet wachten tot hij weer helemaal hersteld is. Maar is hij niet gaaf!
Dan kwam onze oude buurman (80) terug van vakantie, hij is vier weken weg geweest en hij bracht zomaar een cadeautje voor mij mee! Kijk eens wat een leuke ketting:


Het fijne is dat hij heel licht is en dus kan ik hem zonder moeite dragen! En dan zie je meteen hoe lui Tara daar achter mijn stoel ligt! Ze was vanmorgen niet vooruit te branden en dus hebben we geen lange wandeling gemaakt maar samen gekuierd en genoten van de schitterende herfstkleuren! Zo en nu ga ik maar eens aan de slag er ligt nog heel wat te wachten!

Fijne dag!