dinsdag 13 december 2011

Bericht nr.100: Steekjes en lapjes!

Gistermiddag eindelijk begonnen aan deel twee van de Loose Feathersclub! Iedere keer wilde ik eraan beginnen, maar de lettertjes drongen voor en vandaag heb ik mijzelf even ferm toegesproken en de eerste steekjes gezet! De zomer was dus al af, maar daar heb ik vorige week een flink stuk van de groene rand van uitgehaald en opnieuw gemaakt zat een foutje in! Dit is het resultaat tot nu toe:


Je ziet er is nog heel wat te doen! Maar gelukkig ben ik niet de enige die laat is, het volgende deel zou deze week komen, maar dat wordt nu volgende maand, dus gelukkig tijd genoeg!

Toen ik zo lekker bezig was werd er gebeld en daar kwam de postbode met een pakje voor mij!


Komt het uit Engeland, vroeg ik hem. Ja antwoordde hij en of ik maar even wilde betalen, invoerrechten!! Jakkes, maar okay het is niet anders en snel betaald en het pakje mee naar binnen en open gescheurd:


Ja hoor het zijn de flanellen ruitjes lapjes die ik bij haar zag en waar ik meteen helemaal weg van was!


En kijk eens naar die twee heerlijke stapeltjes!! Zijn ze niet gaaf? Ik ben van plan de kleuren te splitsen en de meer klassieke lapjes ga ik bovenop gebruiken en aan de onderkant de voor mij minder geliefde ruiten en zo krijg ik de quilt die ik het liefste wilde! Zo vandaag weer genoeg steekjes te doen, fijne dag!