maandag 2 september 2013

Bedankt!!

Ik wil jullie nu maar eens bedanken voor alle keren dat jullie op bezoek zijn geweest en reacties hebben achter gelaten!  Want ik kwam gisteren tot de ontdekking dat ik in de bijna twee jaar dat ik nu met blogger bezig ben ruim 300.000 bezoekers heb gehad! Ik moet maar eens gaan denken aan een give-away, maar doordat ik het nu echt te druk heb moet deze nog even wachten!
Ik ben trouwens door de drukte ook vergeten zaterdag een logje te schrijven en daardoor heb ik jullie nog niet verteld over de Tilda bee en hoe gezellig het weer was en dan ook nog dit:


Wacht we kijken even wat dichterbij:


Is hij niet geweldig, de Dear Jane van Ria en in allemaal verschillende tinten groen! En ze gaat natuurlijk weer hartstikke snel, ze is al twee keer zo ver dan ik! Maar ja ik laat mij ook iedere keer weer afleiden door andere borduurtjes en projectjes, zo was ik vrijdag druk met mijn roze borduurstof:


Dit moet een scharenhangertje worden, maar er moeten nog een heel stel blokjes meer worden geborduurd, maar het is zo leuk voor een tussendoortje om aan te werken! Ik zette wel steekjes aan mijn DJ maar vooral aan de doorlopende lijnen en daar valt weinig aan te zien, dus die komt een andere keer wel weer aan bod!

Fijne dag!