zondag 19 juli 2015

Voor je het weet!

Voor je het weet is er bijna een week voorbij en heb je niets laten zien of geschreven, zo ook deze week hier op mijn blog! Hoe dat komt? Wel wij waren dus echt druk hier in huis! Tijdens de hitte van de voorbije weken bleef de strijk vaak liggen en die is nu dus helemaal weg gewerkt, maar ook het klussen in huis brengt ongelooflijk veel werk mee en dus hebben wij vandaag een echte rustdag ingepland! DH ligt op de bank op zijn gemak naar de Tour te kijken en ik zet steekjes aan mijn vierde virtue borduurtje! Deze keer is het Kindness:


Zoals wel vaker ben ik vandaag begonnen met achteruit te werken, had namelijk het kader iets te smal gemaakt, dus uithalen en opnieuw maken, maar daar had ik niet meteen zin in toen ik het vrijdag ontdekte en dus heb ik wel alvast de schaapjes en de boom erin gezet!

En ik krijg zoveel vragen over de keuken dat ik toch weer even een foto laat zien en nee het is nog niet af, de schouw staat in de grondverf en moet nog worden afgelakt, maar ik heb vast één van de antieke kannetjes en voorraadpotten op de richel gezet om te zien hoe dat er straks uit gaat zien:


Deze week komen de laatste tegeltjes die nodig zijn en wordt de schouw afgewerkt en binnenkort wordt ook de speciale aansluiting voor het fornuis geplaatst (is een aparte stroomgroep voor nodig!) en dan zijn we bijna klaar, op nog wat kleine dingen na, maar die zal DH de komende weken ook wel wegwerken!

Fijne dag!