zondag 22 juni 2014

Karperhoeveboerenmarkt!

Gistermiddag ben ik naar de Karperhoeve geweest en heb er een hele lading foto's gemaakt! Niet alleen van de gezellige en drukke boerenmarkt:
Maar ook van de prachtige bereden paarden:


Schapen die werden geschoren en honden die werden getrimd en voor kinderen geweldig leuke spelletjes en ondertussen klonk over het hele terrein het geluid van een echt draaiorgel!


Maar wat de meeste kinderen het leukste vonden was toch wel een sleeptocht achter twee prachtige Belgische paarden:


 De kinderen schaterden van het lachen, het was echt zo leuk! Jammer dat ik last heb van mijn rug, anders had ik ook graag een tochtje mee gemaakt!
Dan waren er nog huifkartochten en kon je ook lekker varen met een platte boot over de vlieten.

Was dat alles? Welnee ik ben vast nog wat dingen vergeten, maar zo hebben jullie een indruk van de gezelligheid die er heerste!
Wat ik zeker niet ben vergeten waren de demonstraties die de diverse handwerksters gaven! Beneden in één van de schuren zaten de weefsters:


En boven in de Barg zaten de kantklosters:


 Ook Joke was gisteren druk aan het klossen, wat gingen die klosjes snel heen en weer!


Maar ook de quiltsters en bordurende dames waren vertegenwoordigd en er werd zelfs gebreid!


Al met al een fantastisch geslaagde dag, die volgend jaar vast weer wordt gehouden op de derde zaterdag van de maand juni! Dus noteer maar vast in je agenda!

Waren dit alle foto's? Nee morgen laat ik jullie nog wat foto's zien van de quilts en de borduurtjes en het antieke goed in de stal en ook wat ik daar heb zitten maken!

Fijne dag!