maandag 16 januari 2017

Alledaagse dingen...

Dat is waar wij over schrijven, alledaagse dingen! Geen grote gebeurtenissen al zijn die er wel, zoals de verandering van een geliefde president in de U.S. naar een man die we amper durven te geloven en die zeker geen rekening lijkt te willen houden met andere landen en alleen gericht lijkt te zijn op de U.S., maar we zullen afwachten en ons dus bezighouden met het alledaagse!
Zoals het weer! Wat oneerlijk dat de ene kant van het land prachtige sneeuwlandschappen laat zien en de andere kant alleen maar hagel en regen krijgt! Maar nu schijnt de zon en is het heerlijk zacht buiten en draait de wasmachine vrolijke rondjes en ik zet steekjes aan mijn borduurtje en ben er nog niet helemaal uit:


Zal ik het figuurtje links van het huisje uithalen en met dezelfde kleuren borduren als de letters van het alfabet? Hier zien jullie hoever ik nu echt ben:


Ik heb voor de letters de kleur roze van de bloemen en het rood van het dakje gebruikt en voor het figuurtje en de cijfers van het jaartal andere kleuren roze en nu weet ik niet of ik die ook aan zal passen, willen jullie even meedenken?
En dus ga ik nu eerst maar verder met de vaas met bloemen die tegenover de andere en dan hoor ik wel van jullie wat te doen! LOL!

Fijne dag!