maandag 16 januari 2017

Alledaagse dingen...

Dat is waar wij over schrijven, alledaagse dingen! Geen grote gebeurtenissen al zijn die er wel, zoals de verandering van een geliefde president in de U.S. naar een man die we amper durven te geloven en die zeker geen rekening lijkt te willen houden met andere landen en alleen gericht lijkt te zijn op de U.S., maar we zullen afwachten en ons dus bezighouden met het alledaagse!
Zoals het weer! Wat oneerlijk dat de ene kant van het land prachtige sneeuwlandschappen laat zien en de andere kant alleen maar hagel en regen krijgt! Maar nu schijnt de zon en is het heerlijk zacht buiten en draait de wasmachine vrolijke rondjes en ik zet steekjes aan mijn borduurtje en ben er nog niet helemaal uit:


Zal ik het figuurtje links van het huisje uithalen en met dezelfde kleuren borduren als de letters van het alfabet? Hier zien jullie hoever ik nu echt ben:


Ik heb voor de letters de kleur roze van de bloemen en het rood van het dakje gebruikt en voor het figuurtje en de cijfers van het jaartal andere kleuren roze en nu weet ik niet of ik die ook aan zal passen, willen jullie even meedenken?
En dus ga ik nu eerst maar verder met de vaas met bloemen die tegenover de andere en dan hoor ik wel van jullie wat te doen! LOL!

Fijne dag!

12 opmerkingen:

christine zei

Hoi .ik vindt het zo erg mooi zou het niet uithalen.

Jeanny zei

Gewoon doorgaan Lida, het is prima!

Guusje, zei

Ik zou ook doorgaan het past er erg mooi bij. Mooi werk wordt het,

Anoniem zei

Ik snap niet veel van dit borduurwerk, want staan de letters ondersteboven? Maar het patroontje naast het huisje zou ik zo laten, erg mooi van kleur ook.
Groetjes,
T.

Ineke zei

Ik zou doorgaan!!! Wat een prachtig borduurtje!

Wilma Kuin zei

doorgaan,.. ik vind het mooi,..

Annie Kingma.Bonnema zei

Mooi doorborduren, word het een cirkel omdat het bovenste alfabet omgekeerd staat.?
Groetnis Annie

Truus zei

Gewoon doorgaan dan komt het helemaal goed.
Vandaag bleef de sneeuw liggen omdat het onder 0 bleef en later de mist kwam opzetten. Geef mij dan maar schone straten en zon!
Veel borduurplezier
groetjes, Truus uit Drenthe

Judith zei

Ook ik zou t zo laten, dit was je eerste keuze. Jet is goed zo! Mooi borduurtje

feltfree på Åsly zei

Doorgaan Lida. Het ziet er prachtig uit.

marijna zei

Wordt mooi. Borduur je in het rond? Mooie kleuren!

Anoniem zei

Niet veranderen, doorgaan. Wordt erg mooi. Groetjes Wilma