dinsdag 26 februari 2013

Nu even niet overdrijven!


 


Wat ik daar mee bedoel? Wel ik bedoel mijzelf want nu de pijnstillers goed werken ben ik geneigd om alles achter elkaar te doen, huishouden, strijk, steekjes etc. Maar ja dan kom ik mijzelf toch echt tegen kwam ik vandaag achter! Ging weer door mijn rug en ja dat is dan wel mijn eigen schuld! Maar ik zal de rest van de week weer netjes in porties werken en ook de steekjes afwisselen met andere dingen! 

Gisteren maakte ik een blok voor de wisselquilt: It giet oan, alweer het tweede blok en deze keer voor Cuny, ga het zo meteen even op de post doen! Moet eerst even nieuwe postzegels halen, vorige week ook al gedaan maar ze zijn alweer op!

Maar ik werkte ook voor mijzelf, ik ben namelijk begonnen met een nieuw borduurtje en het gaat lekker! Het pakketje kreeg ik al twee jaar geleden van Bep voor mijn verjaardag en vrijdag hebben we samen uitgedokterd hoe een en ander moest worden geborduurd, zondag ben ik begonnen en ik ben nu zover:


Het wordt weer een rolletje, er moet nog aardig wat aan gebeuren maar het wordt echt een schatje, er komen kraaltjes en knoopjes op en al ziet het er nu een beetje crèmerig uit het linnen heeft een mooie zacht roze kleur!

Zo en ik ga mij nu klaar maken voor een nieuwe dag, met straks een bezoek aan het zwembad en verder een berg strijk, boodschappen en natuurlijk ook weer wat steekjes!

Fijne dag!