dinsdag 31 december 2013

De laatste van 2013!

Ja van 2013, ik heb er zelfs even over gedacht om helemaal te stoppen, maar mijn DH heeft mij overgehaald toch verder te gaan dus er komen ook weer logjes in 2014.
Dus nu toch een kleine samenvatting van 2013 en dan begin ik maar met de uitjes!
Wat valt er nu precies onder uitjes of misschien kan ik beter zeggen ontmoetingen? Wel daar was de Katwijkse bee eind januari:


In maart samen met Chris naar Veldhoven en daar waar ook weer leuke ontmoetingen, natuurlijk Inge en Erna, maar ook Joke die over was uit Zweden en Petronella die met een buslading dames uit Frankrijk over was!


In April ontmoette ik Cuny en Margrith weer tijdens een bezoekje aan een machinaal borduren beurs in Sliedrecht!

Begin mei was daar het uitstapje met Bep naar Amsterdam:Waar we Elsbeth ontmoetten en waar we natuurlijk niet met lege handen vertrokken! Maar we brachten ook een bezoek aan het tassenmuseum en daar werd ik verliefd op deze tulptas, maar toen vond ik hem nog te duur, vooral om dat ik net een mooie tas van toen nog DP had gekregen, maar toen wij afgelopen maand trouwden had ik dit zwarte exemplaar bij mij, deze paste beter bij mijn rode jas!


Maar mei was ook de maand waarin ik samen met Gerda en Wietske in de auto stapte en naar Frankrijk reden voor een weekje logeren bij Monica en Guus:En waar we samen hele leuke uitstapjes maakten zoals naar deze quiltwinkel in een echt Frans chateau!


En waar we ook nog Eefje, Dorothé en Anita ontmoetten en samen heel wat steekjes zetten!In juli waren er weer andere ontmoetingen, deze keer op de zomerfair in Naaldijk bij de Quilthoeve:


Carine en haar vriendin!


En hier Janine die na het sluiten van 't Quiltgebeuren gezellig hier haar leuke spulletjes stond te verkopen!
Ook Simone van Soedidee had een kraampje, maar daar was het zo druk bijna niet mogelijk een foto te maken!

In augustus ging ik samen met mijn oudste DD naar Delft:

Met Ria samen daar de quilttentoonstelling waar we ook Marian ontmoetten:


Daarna volgde het quiltweekend in België, waar ik weer veel bekenden en onbekende quiltsters ontmoette:


Er werden daar weer schitterende dingen geshowd en gemaakt en ik hoop er volgend jaar weer bij te zijn!


Mijn fotoIn oktober de OEQC in Veldhoven, waar ik deze keer alleen naar toeging maar waar ik natuurlijk haar ook ontmoette:
Ik bewonderde haar prachtige creaties en die van haar moeder!
Het laatste uitstapje dat ik hier laat zien was met Rennie, samen naar de tentoonstelling over Coco Chanel, wat hebben we daar van genoten, maar ook de rest van de tentoonstellingen in het Haagse Gemeentemuseum was een bezoek meer dan waard!


De prachtige goudleerkamer!


Het geweldige poppenhuis!


De schitterende verzameling porselein en aardewerk en verder de moderne en klassieke schilderkunst, meubels etc. 

Ja er waren nog meer leuke uitstapjes met mijn DH en vrienden, maar ik denk dat dit een gaaf overzicht was van niet alleen uitstapjes, maar vooral van de leuke ontmoetingen en de vele  prachtige dingen die ik samen met andere creatieve mensen heb mogen bewonderen!

BEDANKT VOOR ALLE LEUKE REACTIES !

Ik wens jullie een fijne jaarwisseling!