zondag 25 maart 2012

Lekker lui !!!

Het was heerlijk! Twee dagen ontspannen met massages en bubblebaden, sauna en zoutscrub en een zonsop- en ondergang binnen een uur en ook nog eens een schitterende kamer,echt meiden het was gaaf!
We vertrokken vrijdag al vroeg want we wilden ondanks eventueel oponthoud toch niet te laat komen, helaas lukte dat niet helemaal want drie files en een compleet afgesloten rijksweg net voor Nijmegen maakten dat we net iets later dan afgesproken incheckten! Maar na nog een klein probleempje met een dubbel uitgegeven kamer (Er zaten al twee dames in de kamer die wie eerst kregen aangeboden, wat buuf dus wel even beneden bij de balie ging regelen!) was het eindelijk zover, een heerlijke ruime kamer was voor buuf en mij!

Een heerlijk groot dubbelbed, een zitje met twee fauteuils en een glazen tafeltje, een bureau waar zoals jullie zien een forse flatscreen tv op stond en natuurlijk was er een hangkast, een barretje en een kluisje en een heel luxe badkamer!

Ook was er een balkon met twee lekkere stoelen en een tafeltje, waar we aan het eind van de middag nog lekker een uur in de zon konden zitten en waar we genoten van een schitterende zonsondergang:We sliepen aan de voorkant van het gebouw en keken uit over de parkeerplaats en de bossen in de omgeving. Aan de achterzijde was de zonneweide en het grote buiten zwembad met daarin ook twee wirlpools. Helaas was het verzoek om geen foto's te maken van de andere gasten en omdat het daar vol zat met andere gasten en dagjesmensen konden we daar geen foto van maken, daarom een foto uit de Villa d'Arte waarop een gedeelte van het buitenbad en de zonneweide is te zien.

Binnen was er ook een prachtig zwembad met daarin van die banken waar ook zo nu en dan de boel begon te borrelen en er waren diverse whirlpools met verschillende geuren waarin je heerlijk kon ontspannen o.a.: dennen- mint- eucalyptus, zuurstofbaden etc. Ook een zoutwaterbad en meerdere droge sauna's kon je gebruiken en je lekker scrubben met geurend zeezout en dan een warme douche, heerlijk!! Heb trouwens nog een pot mee naar huis gekregen! Verder waren er massagestoelen en ook apparaten waarin je een droge watermassage kon krijgen, vraag me niet hoe het werkt het zag er uit als een ruimtecapsule!

De eerste dag namen we ook nog een heerlijk nek-, schouders en rug massage, zalig! Daarna lagen we lekker buiten in de zon, wie had dat verwacht om op 23 maart al buiten te kunnen zonnen!
Bij het diner konden we kiezen uit een drie gangen diner of gebruik maken van een lopend buffet waarop van drie continenten de heerlijkste gerechten stonden uitgestald! Nu ik zal jullie niet lekker maken met wat er allemaal lag, maar wel even met het dessert! Dit was dus wat ik verorberde, buuf is geen echte zoetekauw en haar buit was dus bescheidener alhoewel zij weer zich lekker te goed kon doen aan de kaas!

De volgende morgen eerst aangekleed naar beneden voor een heerlijk ontbijt, ook hier weer een ruime keuze uit heerlijke gerechten! Daarna onze behandelingskaart opgehaald voor de Sabbia Med een behandeling met licht en aroma waarin je binnen een uur van pikdonker (en dat ook echt pikkedonker!) eerst de zon ziet opkomen, dan komt er steeds meer licht bij en dan neemt het licht steeds meer af tot het tenslotte weer helemaal pikdonker was, ondertussen vulden zachte relax muziek en heerlijke aroma's de ruimte, een heel bijzondere ervaring! Daarna zijn we nog een poos lekker wezen zwemmen, dook buuf nog eens een sauna in en ik een zuurstof bubbelbad en toen was het tijd voor het pakken van de koffers, de lunch en nog even wat lekker dobberen in het water. Helaas toen werd het echt tijd om in de auto te stappen en richting huis te gaan, waar DP die avond een heerlijk diner bereidde en ons verwende met verrukkelijk eten en wijn!
Buuf en haar ega kwamen ook en we hadden nog een gezellige avond, maar maakten het niet te laat, want we waren allebei best moe toen we thuis kwamen, maar heerlijk ontspannen!

Zo en dan nu nog even de VL-letjes van deze week (heb ze wel uitgezocht, maar nog niet gesneden, dat komt straks wel!)

Al met al heel wat later dan anders, maar ik wens jullie toch een heel FIJNE DAG!!