woensdag 4 april 2012

Ik kan weer verder!

Er werd al heel wat keren gevraagd naar de letterbak, wel die ziet er nog steeds zo uit:


Reden: mijn borduurstof was op en dus kocht ik een lapje bij Soed idee toen zij de laatste keer (Kerstmarkt) in Naaldwijk was! Bleek echter te grof te zijn (28 draads) en dus moest ik op andere stof uit, maar ja mijn hoofd is soms net een vergiet en dus was ik het tot twee keer toe vergeten bij Crownstitches toen ik daar was voor de Mid-winter borduur! Maar gelukkig heb ik er de laatste keer wel aan gedacht en nu ligt er weer een lap 32 draads te wachten op steekjes, maar eerst moet deze af:


Hij gaat echt lekker!! Hoop hem vandaag helemaal af te krijgen, maar heb nogal wat dingen te doen vandaag dus even : Fingers crossed!


Hebben jullie gisteren ook zo genoten van al die leuke speldenkussentjes? Nu ik dus ook en ik kwam tot de ontdekking dat er minstens vier was vergeten!! Deze wil ik echt nog even laten zien, want het was tenslotte mijn eerste pinkeep die op deze manier werd gemaakt en die slak kwam van een vriendin en dat schattig zwaantje kreeg ik van Mams:

 

 

En dit kleintje hiernaast zit in mijn borduuretui waarin mijn Grand ABeCedaire wacht op zomerse zonnige dagen om te worden voltooid en het Maart rolletje hangt boven op mijn prikbord.
Nu er zal hier of daar misschien nog een enkele liggen, maar ik geloof dat ik de meeste nu echt wel gehad heb! LOL!
Zo eerst mijn werkjes in huis doen en dan nog wat strijken en dan misschien tijd voor wat steekjes, fijne dag!