zondag 14 oktober 2012

Welkom aan boord!

Zo wij zijn gearriveerd en hebben ons geïnstalleerd en wel hier:


Vandaar dus : Welkom aan boord! We verblijven in Friesland in een klein gehuchtje genaamd Jirnsum en hebben daar deze grote woonark gehuurd met wel drie slaapkamers:


Wat denk je ervan om 's morgens zo wakker te worden? Wel al schijnt nu niet de zon, het is droog en ik heb met Tara al een heerlijke wandeling gemaakt in de prachtige omgeving:


En nee we hebben nog niet gevaren met het motorbootje, daar was het weer gisteren te slecht voor, maar we hopen dat het snel gaat opknappen:


DP heeft al wel heerlijk zitten vissen vanaf het achterbalkon (terwijl ik steekjes zette in de woonkeuken!) en heeft er zelfs al een heel stel gevangen! Helaas ik kan de foto's niet laten zien want mijn laptop weigert mijn kaartje van mijn camera te lezen en ergens heb ik het kabeltje gestopt, maar ben het nog niet tegen gekomen! Dus misschien moeten jullie op de andere foto's nog even wachten!

Zo het is tijd om het ontbijt te gaan maken en DP uit bed te rammelen! Oh ja verwacht niet dat ik deze week bij iedereen reacties achterlaat, dat is namelijk een nog al kostbaar gedoe hier, maar ik zal wel proberen zo nu en dan langs te hoppen!
Fijne dag!