zondag 1 februari 2015

Bloggersbee!

Het was weer zover, er was weer een bloggersbee, zoals ieder jaar organiseerden Yvonne en consorten een bee voor bloggers in Katwijk, dus reed ik gisteren door hagel en natte sneeuw naar de kust en om tien uur was de zaal al helemaal vol met bekende gezichten! Zo leuk om iedereen na een jaar weer terug te zien en wat is er hard gewerkt het afgelopen jaar, er kwamen weer schitterende quilts voorbij, kijk maar even mee:


De  Prince van Judith kreeg natuurlijk heel veel belangstelling, wat wordt hij mooi!


Karen's Stonefield is echt schitterend en deze keer is hij op een longarm doorgepit:


Ook Martine is druk met haar Stonefield, iets zachtere kleuren maar ook weer beeldschoon!


Ageeth showt hier het middendeel van haar nieuwste creatie, zo mooi en echt perfect gemaakt!


Hier even dichterbij, niets teveel gezegd toch!  Noa maakt deze Stonefield in prachtige oude tinten, ze maakt hem quilt as you go, het wordt echt een schitterend exemplaar!


Dan haalde Judith de quilt die haar quiltvriendinnen voor haar hadden gemaakt uit haar tas; De zeven zusters, zo gaaf!

Onderaan zie je de zeven dametjes op een rijtje staan:


Als je denkt dat we alleen quilts bij ons hebben dan heb je het mis, er wordt ook heel wat geborduurd en gebreid! Zo ook Debby die achteloos De schaapjes sjaal uit haar tas haalde, meiden zo mooi! Ik was er helemaal weg van en ik niet alleen!


Dan is daar opeens deze schattige quilt (heb het patroon ook nog ergens liggen), ik dacht dat Patricia hieraan werkte en de dames van de Katwijkse bee zijn bijna allemaal druk met hun Dear Jane, hier een die al flink opschiet!

Oh en dan haalt Debby nog even een stapeltje borduurtjes tevoorschijn, daar kan ik dus echt van genieten!

Waar we ook van genoten was het heerlijke eten, iedereen had weer erg zijn best gedaan om iets lekkers te maken, er was dan ook genoeg!


Sommige hadden ware kunststukjes gemaakt van het eten! Maar ook de soep was weer heerlijk, Yvonne weer bedankt!


Waar we ook van genoten was het gebak bij de koffie, maar vooral de gezellige ontvangst, het was weer een heel gezellige en geslaagde dag, dus Katwijkse dames, bedankt ik heb er weer van genoten!
Tot volgend jaar maar weer en morgen laat ik jullie foto's zien van de presentatie van Caroline.

Fijne dag!