Neem nu gisteren! Wil ik het vlees lekker op smaak maken met laurierblad en kruidnagel en wat denk je? Laurierblad op! Nu hadden we eerst een prachtige struik staan, maar die heeft een paar jaar geleden met strenge vorst het loodje gelegd, maar gelukkig heeft DH een nieuw struikje in de grote plantenbak gezet:
Zie je wel, daar links bovenaan! Rechts staan alweer bolletjes en een hele massa blauwe viooltjes! Maar waar was ik gebleven, oh ja ik weet het weer, ik dus naar buiten en snel wat takjes geplukt en afgewassen:
En dan maar lekker uren laten sudderen op een kookplaatje, nog even een keertje omdraaien en nog een paar uurtjes en smullen maar!
Het was heerlijk, jammer dat er nog geen stoofpeertjes waren bij de Lidl, dus werden het spruitjes, ook lekker!
Fijne dag!
Zie je wel, daar links bovenaan! Rechts staan alweer bolletjes en een hele massa blauwe viooltjes! Maar waar was ik gebleven, oh ja ik weet het weer, ik dus naar buiten en snel wat takjes geplukt en afgewassen:
Na er een paar afgehaald te hebben een touwtje om de rest en te drogen gehangen aan een van de sierlijke krulletjes die DH onderaan de steuntjes maakte:
Handig toch, ik weet
wel dat het daar dus niet voor bedoeld was, maar het gaat echt prima!
Daarna nog snel een fles open gemaakt om het vlees te blussen:
Het was heerlijk, jammer dat er nog geen stoofpeertjes waren bij de Lidl, dus werden het spruitjes, ook lekker!
Fijne dag!