zaterdag 20 oktober 2012

Nog niet helemaal!

Inderdaad we zijn nog niet helemaal terug gekeerd naar de gewone gang van zaken van alledag, al draait de wasmachine hier overuren en is DP druk bezig met klusjes!
Gisteren zijn we voor de tweede keer terug gekomen uit Friesland, we moesten wel terug naar de ark omdat daar nog heel veel van onze spullen waren en dus hebben we daar twee dagen geprobeerd om tot rust te komen, maar iedere keer weer bedacht ik weer iets dat we kwijt waren en zelfs vandaag kwam er dankzij DS weer een item bij!  Ook de aangifte bij de politie is gedaan en alles wordt op een rijtje gezet voor de verzekering, wat een snertklus!
Maar ik ben ondertussen gewoon doorgegaan met het zetten van steekjes en ik schiet echt fantastisch op, kijk maar eens;


Hmmm. als ik het zo ziet kan het wel een strijkijzertje gebruiken, maar dat komt binnenkort wel, ik ben nu druk met het borduren van de vliegende vogels bovenaan en als die af zijn moeten er nog wat sterretjes worden geborduurd aan beide zijden van de mand boven het huis en dan zou ik hem af hebben ware het niet dat ik de linker rand nog helemaal uit moet gaan halen, die blijkt namelijk een kruisje te ver naar links te staan, dus dat wordt nog even achteruit werken.
Maar vandaag is het wassen, strijken en rommel ruimen, de gewone dingen na een vakantie!
Oh en dan wil ik jullie nog even laten zien wat ik bij thuiskomst in de brievenbus vond, kijk eens wat een lief troost cadeautje ik van Klaske kreeg:


Lieve Klaske bedankt, ik ben er helemaal weg van en ook ondersteboven dat jij zo iets moois voor mij maakte! Maar ook jullie allemaal bedankt voor alle lieve woorden en steun!

Fijne dag!