zondag 5 augustus 2012

Over stofjes en steekjes gesproken...


Vrijdag was ik zoals elke week, lekker op de gezellige bee bij Cora, waar iedereen nog steeds druk was met haar project en waar ik weer wat steekjes zette op een van de rondjes van de In Full Bloom, nr 9:Maar wat bleek, Cora hield uitverkoop en daar zag ik toch deze twee mooie lappen!Ik heb namelijk een ideetje in mijn hoofd en wil eens kijken of ik dat met deze stofjes gecombineerd met de crèmekleurige stofjes die ik in Engeland kocht, kan gaan realiseren! Nieuwsgierig??? Ja sorry je moet nog even wachten, maar het zijn weer stitcherietjes en het wordt weer een quilt, verder zeg ik nog niets!

Oh en over lapjes gesproken, de prachtige quilt van Ria, kan worden afgemaakt, ik vond in een webshop in Engeland de juiste stof! Heb hem besteld en hij is al onderweg, is dat even mazzel!

En ik ben jullie trouwens nog heel wat lapjes schuldig! Maar deze heb ik ook bij elkaar gezocht, hier zijn de lapjes van de afgelopen maand! Wat vliegt de tijd! Het zijn wel twee heel verschillende soort lapjes, maar ze zullen ook niet in een en hetzelfde project worden gebruikt:
Zo vandaag doe ik rustig aan, misschien wat rondjes appliceren van de IFB, maar waarschijnlijk meer lezen en lekker wat sport kijken en misschien krijgen we er nog een mooie Gouden en/of Bronzen plak bij, want zeg nu zelf een plaatje zoals dit is toch echt genieten:

ANP

Fijne dag!