vrijdag 5 april 2013

Als ik kon ......

BREIEN en dan bedoel ik echt breien, dan wist ik het wel! Want helaas van inbreien heb ik geen kaas gegeten en met een rondbreinaald heb ik nog nooit gewerkt, maar gisteren zag ik bij haar dat zij haar schitterende omslagdoek af had en ik was er meteen weg van, ik googlede de naam en vond toen dit exemplaar:

undefinedMeiden is hij niet geweldig??? Ik ben er helemaal weg van en wat zou ik die graag breien, maar ik ben bang dat de wol in een hoekje zou belanden en daar is hij toch echt te kostbaar voor! Maar al die schattige schaapjes, als rasechte Dordtse schapenkop is het heel moeilijk om die te weerstaan, ik ben nu eenmaal een beetje (erg) schaap verslaafd!

Maar hé Lied had jij niet nog ergens een patroon met toebehoren liggen van een tweede schapen quiltje??? Ehhh, ja erg hè, zal ik dat maar eens tevoorschijn halen en daar even tussendoor aan gaan werken, dan kunnen de mandjes even rustig liggen tot ik er helemaal uit ben, want van dat geschuif wordt ik dus echt tureluurs!

Oh en toen ik even een foto zocht op het internet, kwam ik nog een quiltje uit deze serie tegen dat ook al heel lang hier in huis op afwerken ligt te wachten! Kennen jullie dat met die twee varkentjes? Wel daar ben ik ruim drie jaar geleden aan begonnen, dus dat zou ook wel eens de laatste steekjes mogen krijgen!

Dus wat heb ik gistermiddag gedaan nadat ik naar de kapper was geweest en mijn haren lekker kort had laten wieken? Juist ik ben aan de slag gegaan met de varkentjes en daar de beestjes al aardig ver zijn ben ik met het zonnetje begonnen!


Moet nog wel het neusje van de kleine erop zetten, maar daar moet ik echt even voor naar donkerrood garen gaan snuffelen en dan komt links nog een maïs plant en dan kan ik de siersteken aan brengen en de boel gaan dubbelen!
En verder ben ik ijverig aan het schuiven geweest en ik geloof dat ik nu aardig in de richting kom met mijn mandjes, vandaag weer een foto nemen en weer even kijken of het bevalt! Dat is een heel gave tip om te zien of de balans goed is, bedankt!

Fijne dag!