vrijdag 23 maart 2012

Allemaal mannen over de vloer!!

Gisterenmorgen was het hier een komen en gaan van vreemde mannen, wel aardig maar toch ze brachten een berg werk mee! Al vroeg begonnen met de voorbereidingen want de heren moeten via het luik in de voorraadkast onder de grond, kast gedeeltelijk leeg gehaald en oh ja ook de elektriciteitskast moest leeg! Bench ervoor weg gehaald en alles in de huiskamer gezet en wat bleek, dit was dus niet nodig!! Er werden gaten geboord door de buitenmuur en de kabel werd aangesloten op dezelfde plek als de oude kabel. Nu die kast kon ik dus snel weer inruimen en toen kon ik kijken hoe deze meneer de glasvezel kabel aansloot in de hoek van de huiskamer:


Wat een precisie werkje was dat, ik kon zonder bril amper de kabel zien! Hij heeft ongeveer de dikte van een halve gesplitste DMC draad! En een apparatuur die hij bij zich had, echt geweldig om te zien hoe het signaal erop doorgegeven en gecontroleerd werd. Zo wij zijn nu dus klaar voor de toekomst, tenminste als heel Maassluis klaar is, want we worden allemaal tegelijk op het net gezet!

Zo en dan pak ik nu mijn koffertje en nog even wat spulletjes in mijn toilettas en dan ben ik weg, ik ga namelijk met een vriendin naar het Sanadome in Nijmegen, waar we ook een nachtje blijven slapen en waar het diner al besproken is! Ja nog een cadeautje van mijn DP voor mijn verjaardag! Ik heb het jullie al meer gezegd, ik ben echt een verwend nest!!

Dus waarschijnlijk komt er niet veel van steekjes vandaag, maar meiden ik ben vast van plan te genieten! Jullie ook een heel fijne dag!!