maandag 15 april 2013

Druk weekeinde!

Wat een druk weekeinde hebben wij achter de rug, DP en DS werkten samen hard in de achtertuin en de nieuwe terras vlonder schiet al aardig op:


Nog een paar uur hard doorwerken en we kunnen lekker weer buiten zitten in de zon en uit de wind! Nee de vijver is voorlopig nog niet klaar, daarvoor moet nog een hoop worden gegraven en dan wordt er nog een speciale binnenbekleding voor gemaakt.

Zelf zette ik afgelopen vrijdag nog steekjes aan mijn strippenquilt en ik beloofde die aan jullie te zullen laten zien:


De basis maakte ik al jaren geleden tijdens een cursus van Els (Bobbin) bij de quiltwinkel in Brielle, thuis appliqueerde ik er toen al die naai- en handwerkbenodigdheden op en die ben ik nu eindelijk aan het doorpitten! Ik was ook al begonnen met de blokken met goudgeel garen door te pitten, maar helaas mijn klos was op en de kleur was niet meer in de handel, maar gelukkig heeft mijn vriendin Bep nog wel de juiste kleur en daar kan ik binnenkort mee verder aan de slag!


Hier een detail, je ziet dat ik er ook echte speldjes op heb gedaan en bovenaan komen ook nog ergens echte knoopjes en drukkertjes! Wordt dus echt een quilt om straks op mijn hobbykamer te hangen!

Tevens heb ik nu het eindresultaat van het schuiven met mijn mandjes gevonden en zo gaat hij dus worden, de It Giet Oan wisselquilt:


Zo en nu snel aan de slag, want mocht er vanmiddag een zonnetje zijn, dan wil ik daar graag in zitten handwerken!

Fijne dag!