dinsdag 24 januari 2012

Hard gewerkt en een leuke verrassing!

Wat een drukke dag was het gisteren, er moest eerst worden geruimd in de gang, want met rommel om mij heen kan ik niet werken, dus dat was de eerste klus! Toen de gang leeg was en schoon  begonnen met de deurposten van de buitendeur en de binnenkant van het toilet, schuren, schoonmaken en voor de eerste keer in de verf. Koffiepauze, huiskamer schoonmaken, alleen met het opzuigen van Tara's haren ben ik al een half uur bezig, dan de keuken soppen, zo binnen is de boel weer glad!


Lunchpauze, snel de pc aan en onder het eten lekker bij jullie bijgelezen, echt warm is het niet in huis met de buitendeur op een kier, want ja de verf moet wel drogen!
Tijd voor Tara, lekker samen een blokje om door het parkje hier in de buurt en dan vers water en ook even Gucci en Nijntje eten geven, brokjes en banaan vandaag!
Zo dat was dat beneden, nu naar boven en daar de posten van DS zijn kamer en van onze slaapkamer in de verf en ook hier en daar nog wat bijgetipt. Zo nu alleen nog de post van de elektriciteitskast want daar kon ik niet bij vandaag ( lagen onderdelen van de lambrisering voor van 3 meter en die kan ik niet baas) en alles staat voor de eerste keer in de verf. Morgen wel op nieuwe verf uit, want er gaat toch meer op dan je denkt!

Zo en dan nu de verrassing! Ik weet het wel ik had hem zelf besteld, maar dat hij er zo gauw zou zijn!! Om een uur of drie een flinke klap in de gang, ja de mat is weg en een zware envelop geeft dan een flinke knal.

Een envelop uit Middelburg, even valt het kwartje niet, maar zodra ik een puntje open heb gemaakt zie ik deze vrolijke ruit en dan weet ik het, het is mijn tas!


Ik las over de tassen bij haar op haar blog, het is een Tas van Margot! Deze handige jongedame van 12 lentes maakt deze tassen om geld in te zamelen voor de kankerbestrijding!


Ook wil ze om geld in te zamelen deze zomer de Alp d' Huez op fietsen, echt een heel pientere en sportieve dame die nu al flink op weg is om de € 1000 bij elkaar te verdienen die zij dan wil doneren!Wil je er meer over weten, kijk dan even op deze site : http://deelnemers.alpe-dhuzes.nl/acties/margotgiliam/margot-giliam/actie.aspx
Zo vandaag eerst op nieuwe verf uit, dan de laatste deurpost doen en dan alles licht opschuren en afnemen, dan de boel weer opruimen zodat er afgelakt kan worden! Nu maar hopen dat het droog is zodat Tara lekker buiten kan zijn, want ik heb geen behoefte aan een extra kwast in de vorm van een mooie zwarte hondenstaart!
Fijne dag!