woensdag 26 april 2017

Tara en hoe verder!

Gistermorgen Tara al vroeg weggebracht naar de dierenarts waar zij onderzocht zou worden. Niet alleen bloedonderzoek maar ook röntgenfoto's werden van haar gemaakt en om een uur of één werden we gebeld, we mochten haar om drie uur weer ophalen.
Wat een opluchting was dat, maar ja nu nog de uitslag! Haar bloed was redelijk tot goed, dus dat viel ons alles mee, maar helaas de röntgenfoto's toonden ons dat zij een vergevorderde vorm van artrose heeft en alleen met speciale injecties, medicijnen en pijnstillers een nog redelijk leven kan leiden.
De eerst injectie heeft zij gekregen en het resultaat is verbluffend, vanmorgen liep ze weer een blokje rond met de baas! Ook had ze weer trek in haar eten en haar bak was zo leeg!
Ik heb nu speciaal voor haar matten gekocht en die in de huiskamer en de gang neergelegd, zodat ze makkelijker kan opstaan en al ligt zij liever op het koude laminaat, voor haar zijn die matten beter en misschien went ze er wel aan!


Het is ons een wonder dat zij ondanks die slijtage toch nog zolang heeft kunnen rennen en lange wandelingen maken, ze moet wel erg veel doorzettingsvermogen hebben! En al weten wij nu dat ze niet erg oud zal worden, volgens de dierenarts zal ze toch nog wel één jaar bij ons zijn en daar zullen we dus volop van genieten.
Bedankt iedereen die voor haar geduimd heeft en aan ons gedacht, ik zal jullie op de hoogte houden van haar lief en leed en wens jullie ook vandaag weer een:

Fijne dag!