donderdag 12 maart 2020

Eindelijk wat te vertellen!

Ben namelijk dolblij met een affo! Ik was al keihard aan het werken in februari aan de Tudor Maiden van The Primitive Hare en probeerde haar voor maart af te hebben, maar dat haalde ik net niet! Twee maart was ze af en heb ik de laatste steek gezet! 


Maar ja ik was de derde jarig en werd toen 70 jaar en het hele weekend ervoor werd ik verwend door de kinderen!

Van mijn oudste dochter en haar partner kreeg ik deze schitterende bos van 70 rozen!

Van mijn grote kleinzoon en vriendin kreeg ik de metalen schaal die links op de foto staat en de schaal met rose plantjes kreeg ik van mijn DS en vriendin!

Verder kwamen er ruim 70 felicitaties vis FB en een enige kaart van uit Australië van mijn vriendin Agnes en haar man en ook een lief kanten kleedje voor mijn poppenhuis!

Mijn broer en schoonzusje waren verhinderd wegens ziekte en mijn jongste woont in Brabant en wilde vanwege de Corona griep niet hier naar toe reizen, wat wel zo goed was voor mijn DH die verminderde weerstand heeft.

De donderdag erna ging ik gezellig op bezoek bij Ton een vriendin waar ik mee naar Australië hoop te gaan, wat nu een beetje onzeker is door de Coronagriep, maar we blijven hopen!
Ik heb in haar huis mijn ogen uitgekeken en één ding is dus zeker: BLAUW is haar lievelings kleur!Ongelooflijk veel ornamentjes heeft ze hangen, ik keek dus echt mijn ogen uit en wilde bijna meteen thuis aan de slag en ook een lading kussentjes gaan maken!
 

Maar dat was dus niet het enige wat zij maakte, er hingen ook héél véél grote borduurwerken!Dit is dus maar een kleine selectie van haar schitterende werkstukken!


 De zaterdag erna ben ik naar de eerste verjaardag van mijn borduurjongetje gegaan die zijn eerste verjaardag vierde en waarvoor mijn DH een boekenplank maakte in de vorm van een dubbeldekker en ook twee autootjes waarvan één in de vorm van een olifant en die viel meteen goed in de smaak!


En vandaag heb ik dan eindelijk mijn Maiden helemaal kunnen afwerken en dit is het resultaat:


Ik ben blij dat ze af is en straks een plekje krijgt aan de muur!

Fijne dag!