donderdag 29 november 2012

Baaaaalen!!!!!!!!

Ik weet het, we hebben zelf al zoveel gedaan de afgelopen jaren en al die verbouwingen en veranderingen hakken er nog al in en dus ben ik het nu even goed zat! Wel zijn we aan het kijken wat we graag willen veranderen in de keuken, maar dat is dus echt een plan voor volgend jaar! Maar als ik je nu meevraag naar mijn kamer, ga je dan even mee, je moet wel twee trappen op hoor maar kijk het ziet er best gezellig uit:

Aan de kast hangt al een winterquilt, vind die nu eenmaal heel gezellig en de herfst had ik wel weer genoeg gezien! Oh en kom rustig verder, mijn schaatsenrijdster heet je welkom:Zo ben je al helemaal in de stemming, nu maak dan maar weer rechtsomkeer, want mijn kamer is een puinhoop:


Alles zit ingepakt en achter plastic, mijn boeken en mijn werkblad en alle dozen met fournituren!

Hierachter staan ergens goed ingepakt Ome Jan en Tante Sien en alle spullen zitten zoveel mogelijk in dozen!

 

Waarom? Wel na maanden lang tobben met natte plekken op mijn werktafel en op de grond vanwege lekkage komt er vandaag een nieuwe dakkapel, nu ik weet dus dat het nodig is maar echt zin in al die rommel heb ik dus niet en dat is niet alles, de nieuwe heeft nota bene geen zijramen! Dat zal dus heel wat schelen in licht!


Maar gelukkig komen ze al 's morgens vroeg, dus ik ben al om zes uur opgestaan en al gedoucht en aangekleed, want de hijskraan staat hier om kwart over zeven al voor de deur! Ik hoef er gelukkig niet al die tijd bij te zijn, want DP is thuis en ik kan dus rustig naar de specialist, hoop dat hij een andere oplossing heeft voor mijn apneu, want ik kan maar niet slapen met dat suffe apparaat.

Nu ik hoop dat de heren weer snel vertrokken zijn en dan kan ik boven aan de slag om alles weer een beetje op en in te ruimen. Moet toch eens wat doen aan die enorme lading die overal staat stof te vangen, dus er zal wel geruimd gaan worden!

Fijne dag!