zondag 18 december 2011

Steekjes etc... en lapjes!

Gisteren naar de Midwinter-stitchers geweest bij Liezbeth en daar weer heel wat steekjes gezet, het was er weer heel gezellig met het atelier in kerstsfeer:

 

Beeldschoon toch al die schattige sokjes die aan de balken hingen en ook de andere leuke dingen die er overal waren opgehangen! Ik zette heel wat steekjes niet dat het vlot ging, juist helemaal niet, het duurde nog wel even voor ik de slag te pakken had! De eerste steekjes werden weer net zo snel uitgehaald als dat ik ze maakte, maar daarna ging het redelijk, dit is mijn resultaat tot nu toe:Ook de anderen waren lekker bezig, vooral Daantje ging weer als een trein!


Maar ook een aantal van de spulletjes waarin men haar borduur benodigdheden mee had genomen trokken mijn aandacht, kijk maar eens:

       


Ook was de nieuwe Primitive binnen en dus ging die ook meteen mee naar huis, net als een schattig borduurtje van huisjes dat ik vorige keer zag hangen en waarvan nu het patroontje weer binnen was, zo leuk!! 

Ook werd ik verwend door mijn vriendin Bep, van haar kreeg ik de Kerst editie van de Jeanne d'Arc living en daarnaast ligt een patroontje dat ik van haar zusje Anja kreeg!

Ik kreeg ook nog een beeldschone kaart, maar die laat ik jullie morgen zien, wie wat bewaart heeft wat!! Maar ik heb vandaag genoeg om lekker in te neuzen en misschien kan ik ook nog aan iets nieuws beginnen, maar ook dat zien jullie morgen dan wel!

Oh ja en voor ik het vergeet, hier zijn de vrolijke lapjes van deze week! De meeste heb ik van Lia  gekregen, volgende week hoop ik jullie te laten zien hoe het er in het geheel uit ziet!


Zo straks even bij de andere sprokkelaars gaan kijken!
Fijne dag met veel vrolijke steekjes!