maandag 2 januari 2012

Zo dat was dat!!

Feestdagen, jaarwisseling, vuurwerk, oliebollen, teveel eten, alles is achter de rug en hebben jullie nog goede voornemens gemaakt? Ik wil proberen wat kilo's kwijt te raken, ja alweer! En ook minimaal twee quilts met de hand te quilten, de Céline en de With Needle and Thread,


Aan de laatste wil ik volgende week als eerste beginnen, waarom? Wel ik weet nog steeds niet hoe ik de Céline wil gaan quilten, dus vandaar! Waarom pas volgende week? Wel gisteren liet ik jullie al mijn laatste affo zien! Niet dat jullie het echt in de gaten hadden! LOL!! Maar ik wil dus deze week het hartenquiltje doorpitten, dat moet in een paar uur kunnen lukken toch?


Ik hoop dat mijn hand het houdt als ik iedere dag een half uurtje quilt, dus ik zal mijzelf een strikt tijdschema op moeten leggen, maar met kleine beetjes moet het toch een keer gaan lukken!


Zo en dan nu nog even de laatste siggy die in het afgelopen jaar binnenkwam, samen met die leuke ronde  kaart van Jeanneke en ook nog die leuke kaart uit België met een hartverwarmende dikke knuffel van Melissa, de schattige kleindochter van Carine en dochter van Veronique! Zo en dan vanaf hier wens ik Carine heel veel sterkte met haar operatie en ik hoop dat alles naar wens verloopt! 
Vandaag is DP nog thuis en ook DS heeft nog een hele week vakantie, dus hier loopt nog niet alles zo als gewoonlijk, maar tijd voor wat steekjes, die maak ik gewoon!
Ik wens iedereen succes met de goede voornemens, de bouw van de huisjes en alle andere projecten die je wil afmaken cq beginnen!
Fijne dag!