donderdag 11 april 2013

Heerlijk versieren!

Gisteren lekker bezig geweest! Ik begon ´s morgens met mijn tas en ik kon maar niet stoppen! Iedere keer zag ik weer iets wat ik leuk vond om te doen en dus kwamen er steeds meer steekjes en knoopjes! Een vogeltje in de boom, een nestje op de stam, grassprietjes, besjes in de struik, wat was ik lekker bezig en ik ben nog steeds niet helemaal klaar, ben nu blaadjes aan het maken in de boom en dan moet er nog bloesem in komen, want een beetje lenteachtig mag het wel worden:


Okay ik weet het wel, besjes en bloesem komen in de natuur niet tegelijk voor en dan ook nog bloeiende rozen! Maar ach het is mijn tas en daar mag alles zo als ik het wil, zalig toch! Nu ben ik alleen nog aan het overdenken of ik er een strodak op ga maken??? Weet het niet zeker, maar lijkt mij wel erg leuk... nu daar denk ik vandaag wel over na als ik de boom af heb!

Dan moet ik ook gaan beginnen aan de binnenkant, ik heb al heel wat ideeën daarover, maar moet alles nog wel uitwerken, maar misschien lukt dat ook vandaag!

Fijne dag!