zaterdag 17 maart 2018

Het heeft even geduurd!

Maar nu eindelijk weer een logje en had ik dan niets om te schrijven? Ja hoor genoeg, maar het ontbrak mij even aan energie na het borduurweekend bij Simone.

Maar eerst laat ik jullie de cadeautjes zien die ik van mijn dochters heb gekregen nog voor mijn verjaardag! Mijn oudste nam mij mee naar de winkel van Simone en daar mocht ik uitzoeken wat ik wilde en dit vond ik:


Twee borduurtjes met als onderwerp: Schaapjes!!

En of dat nog niet genoeg was, kam ik er later achter dat een boek dat ik uitzocht ook door haar was voldaan en wat een gaaf borduurboek is het:


Nu daar ben ik voorlopig wel zoet mee! En natuurlijk kon ik niet wachten om eraan te beginnen en dus thuisgekomen direct aan het schaap met schaapjes begonnen:


En gisteren had ik dat dus al af en nu ligt het klaar om het in elkaar te gaan naaien:


Dus dat zal vandaag nog wel worden gedaan en dan mijn andere dochter! Daar er griep heerste in haar huis konden zij niet in het weekend van mijn verjaardag komen en dus kwamen zij afgelopen woensdag en kijk eens wat een gaaf cadeau:


Zelf had zij de onderzettertjes gehaakt en zo is het een complete theeset voor mijn huisje!

Natuurlijk was er genoeg te doen en te zien op het borduurweekend en ik maakte ook foto's maar helaas zijn de kleuren niet erg mooi door de verlichting daar en daarom is alles nogal geel:
Natuurlijk was er heel veel om te bewonderen maar hieronder een vondst van één van de dames, dus niet zelf gemaakt, maar gevonden op een rommelmarkt : Een geborduurd voorblad van een krant:


Wat een unieke vondst! En wat een inspiratie! Ik denk dat ik maar eens ga speuren naar oude kranten!
Ik maakte nog veel meer foto's, maar daar laat ik jullie morgen wel van meegenieten!

Fijne dag!