vrijdag 10 januari 2014

Bedankt en ga je mee op visite?

Eergisteren kreeg ik de tip om eerst even te kijken of mijn laptop wel goed stond qua datum en tijd en als ik die goed zou zetten dan zou het probleem van de foto's up-loaden misschien weg zijn! Wel dat klopte en dus kan ik jullie vandaag laten meegenieten van de foto's die ik maakte bij Jessie in Heerlen! Meiden puur genieten van al haar creaties, niet alleen de zelfgebakken Limburgse vlaai, maar natuurlijk vooral al haar prachtige handwerken!
Kijk niet naar de kwaliteit van de foto's, ik dacht dat ik mijn camera had vergeten en heb deze met mijn mobieltje gemaakt, maar helaas was het licht niet optimaal, maar kijk maar gewoon mee en geniet:


 Hier bleek mijn mobielcameraatje op sepia te staan, maar de prachtige merklappen komen toch wel uit!


Net als haar schitterende Hardanger kleedjes die de tafels sierden, daar kijk ik echt met afgunst en bewondering naar! Meiden zo mooi!


Hierboven een stukje van het kleed op de eettafel en hieronder van de salontafel:


Gelukkig kreeg ik mijn cameraatje weer netjes in het gareel en kan ik jullie dit schitterende borduurwerk met de Markense kwastjes in kleur laten zien:


Staat zo tentoon in haar werkkamertje op een prachtige antieke borduurstandaard!


En dit mooie borduurwerk wordt dus echt gebruikt als speldenkussen, beeldschoon!


In een vitrine liggen naast beeldschone handwerkjes zoals het geurkussentje hierboven, ook allerlei antiek handwerk gereedschap, zo'n heerlijke inhoud, daar kan ik dus echt van genieten!


Haar zoon maakte deze extra lange kapstok voor haar voor haar verjaardag en daar hangt dus al dit moois aan en het rekje eronder begint ook al aardig vol te hangen met al die leuke kleine maaksels!
Nu geloof mij maar het klikte meteen tussen ons en ik had er nog veel langer kunnen blijven om alles te bewonderen, maar helaas moest ik weer op tijd weg om Tara uit te gaan laten!
Lieve Jessie bedankt voor de lieve ontvangst en bedankt dat ik al dat moois mocht bewonderen en tot gauw!

Fijne dag!

P.S. Heb ook de foto's bij de vorige logjes kunnen plaatsen!