zondag 2 november 2014

Super, Gaaf, Geweldig!Het was gisteravond puur genieten! Na afloop dreunden mijn oren nog door van de muziek en de speciale effecten, mijn ogen waren gewoon overbelicht van de geweldige show met de schitterende beelden en mijn hart liep over van enthousiasme voor deze geweldige groep mensen en de prachtige prestatie van deze dansers! De zangeres, de violistes en alle andere maakten het tot een heel bijzondere ervaring!
Ik was al eerder naar Ierse dansgroepen geweest, zag al Riverdance op het toneel en nu zou ik eindelijk Michael Flatley zelf zien dansen, ik kon niet wachten! Maar wat bleek, de hoofdrol wordt nu gedanst door een leuke jonge danser die geweldig danste:


Maar ook de anderen waren perfect, vooral de kleine Spirit kreeg steeds weer een groot applaus:


Maar het was niet alleen wat we live op het toneel konden zien waar iedereen ademloos naar keek, ook de prachtige beelden op de achtergrond van Ierland en andere kunstzinnige beelden (er liep zelfs een Eenhoorn!) er waren ook beelden op de voorgrond geprojecteerd op doorzichtige schermen, daar heb ik helaas geen foto's van gevonden! (ik maakte zelf een foto maar die was niet om aan te zien, door het vele licht werd hij overbelicht!) En toen was het eindelijk zover, de hele zaal juichte want daar was hij eindelijk zelf: Michael Flatley!


Binnen de kortste keren stond iedereen in de zaal rechtop en klapte enthousiast mee op de maat van de muziek, terwijl hij zijn snelle passen zette, maar ook vooral zijn groep presenteerde!
Zowel mijn vriendin als ik genoten en na afloop konden wij beide geen superlatieven vinden om uit te drukken hoe we hadden genoten! Jammer dat Michael gaat stoppen, maar na twintig jaar onderweg wil hij nu graag thuis zijn bij zijn vrouw en zoontje, (de laatste zie je trouwens aan het begin van de show ook even!) maar gelukkig blijft hij wel de artistiek leider/ choreograaf en trainer van de prachtige Ierse talenten die een schitterende show brachten!

Ik geniet nog na en nu ik voor jullie deze foto's bij elkaar zocht, zie ik weer alles wervelen voor mijn ogen, dus ik ga verder met nagenieten!

Fijne avond!