zaterdag 8 juni 2013

Dear Jane in kruisjes!

Wat een moeilijke keuze is het toch, zo´n groot borduurwerk moet wel een beetje levendig worden en van het werken in één kleur leek het mij toch te saai worden en al zijn er heel wat kleurnuances en kon ik kiezen uit meer dan twintig kleuren groen of rood, voorlopig ben ik op deze kleuren uitgekomen:


Nu ik moet zeggen dat het een zware bevalling was en er komen toch nog wat tinten bij en ook de anderen hebben hun aanvankelijke keuze van drie tot vier tinten groen achter zich gelaten en hebben meerdere nuances uitgezocht en er werd dan ook vandaag druk overleg gepleegd, maar we konden ook met zijn allen het werk van Ria bewonderen die al begonnen is:

Helaas zijn de kleuren niet goed overgekomen omdat de lampen branden, een volgende keer zal ik er een bij daglicht maken!

Ook de jarige Geertje is al begonnen, maar zij had het niet bij zich. Wel trakteerde zij vanochtend op gebak en wij kochten een pakketje mooie stofjes voor haar. Pas 44 geworden, geef of neem er een stuk of dertig bij, zoals ze zelf zegt!  Daar ik vanmorgen geen nieuwe foto van haar nam, nogmaals hier de foto met het gave quiltje dat ze vorige keer als affo bij zich had!

Misschien kom ik vandaag aan wat steekjes toe, maar ik verwacht er niet al teveel van, want ik krijg heel wat bezoek vandaag.

Fijne dag!