zaterdag 24 april 2021

Er wordt hard gewerkt aan de Hand & Heart quilt!

 Gisteren weer een Bee voor Twee gehad samen met Bep via Facetime en zo werkten wij samen aan deze quilt en door lekker doorwerken en kleppen tegelijk kwam mijn blok 11 af!

En omdat er naar gevraagd werd, heb ik alle blokken maar even bij elkaar gelegd al is blok 12 dus nog niet af en zitten er hier nog spelden in het elfde blok.


Vandaag ga ik de harten appliqueren op de ondergrond, ik heb ondertussen de bovenste harten al op de onderste bevestigd.

Dus jullie zien dat het lekker gaat en dat ik best veel vorderingen maak! Ik heb wel besloten dat ik de rand erom heen maar uit 2 banen ga maken en niet zoals op het patroon uit drie delen want dan wordt hij echt veel te groot. Of ik er nog op ga appliqueren weet ik nog niet, eerst alle blokken aan elkaar en dan maar eens verder kijken!Oh en DH is ook weer druk bezig! Van twee autostoelen, wat houten balkjes die hij rond maakte en steigerkoppelingen maakte hij deze geweldige verstelbare game stoel!

Volgende maand krijgt DS zijn nieuwe huis en deze is speciaal voor zijn man cave!

Wil ik jullie nog even laten meegenieten van de bloemenbak die DH volstopte met bollen!


Onze eigen Keukenhof! LOL! Want als de bollen straks zijn uitgebloeid komen er weer kropjes sla en kruiden in!


En soms vind je iets wat mooi is van lelijkheid en dat was bij mij het geval met deze vaas!


Zeg nu zelf dat is toch eigenlijk een oerlelijk ding, maar met wat tulpjes erin staat hij te pronken op tafel en ik geniet ervan!

Wel vandaag hoop ik weer steekjes te zetten en jullie kunnen daar hopelijk volgende week weer over lezen en dus rest mij alleen jullie een heel fijn weekend te wensen!