maandag 12 december 2011

Als jullie dachten...

dat nu ik klaar was met de letters, ik het alfabet wel zou vergeten en andere dingen zou gaan borduren, wel dan hebben jullie het helemaal fout! Ik besloot gisteren namelijk nog een heel alfabet te borduren voor in de letterbak, maar wel van een heel ander formaat! Kijk hier is het resultaat:Verder wisselde ik de steekjes af met lekker neuzen in dit boek, heerlijk! 


Vaak kijk ik op andere sites en dan ben ik helemaal weg van wat ik zie; witte meubels, prachtige lichte wanden, leuke spulletjes in de vintage stijl, maar wel heel anders dan mijn inrichting, die vol is met diep rood en groen en houttinten en dan wil ik dat graag veranderen, maar nu ik dit boek heb gezien weet ik dat de vintage stijl ook in mijn kleuren kan en dus ga ik lekker verder met het creëren van mijn eigen hoekjes! Kijk hier eens wat gezellig en warm van kleur:


Zo blijf ik toch meer bij mijzelf, maar ik blijf wel lekker die prachtige interieurs bewonderen hoor en genieten van dat mooie wit! Zo en vandaag wordt er naast gestreken hopelijk heel wat steekjes gezet aan een paar blokken van de CWD of ik ga wat blokken aan elkaar zetten, al met al Ome Jan wordt aan het werk gezet! Fijne dag!