dinsdag 25 september 2012

Van harten!!!
 

Jullie weten het ondertussen wel, ik ben gek van harten en ik heb er al heel wat gemaakt! Daarom heb ik besloten om vandaag maar eens enkele te laten zien, nu ja het zijn er eigenlijk best veel geworden!! De eerste twee maakte ik voor hartenruils en ik ben eigenlijk nog steeds van plan ze ook nog eens voor mijzelf te maken! Het gebloemde hart hangt hier 's winters in de kamer aan een sleutel van de kast en ik heb ze nu net weer tevoorschijn gehaald omdat ik de kamer weer in warmere kleuren ga maken.

Deze hartjes maakte ik voor aan de ornamentenboom en daar ik er daarvan een heleboel heb weggegeven zal ik binnenkort een lading nieuwe moeten maken!
En dit hart hieronder maakte ik dit voorjaar, achterop een zakje waar ik geurstof in stop!


Deze deurhanger van vilt met natuurlijk weer hartjes erop hangt boven aan de deur van mijn hobbykamer.


 En dit doosje maakte ik voor een speciaal iemand, omdat ik haar graag wilde verwennen zoals zij mij had verwend! Ben zelf helemaal weg van de kleurtjes en ben ook van plan om dit patroontje nog eens met zijde te gaan borduren!


Het andere doosje maakte ik voor mijzelf en ik gebruik het om mijn echte zijde borduurgaren te bewaren. De pinkeep hieronder maakte ik ook voor iemand, maar weet eigenlijk niet meer voor wie!

 

Deze laatste harten zijn allemaal hier in huis te vinden, het hartenhart moet nog steeds eens plekje krijgen, maar het kalendertje hangt met het magneetje aan de deur van de koelkast en wordt echt gebruikt en tenslotte het schaaretuitje, wel dat gebruik ik dus vrijwel elke dag dat er steekjes worden gezet.


Al met al zijn dit er heel wat en nee het zijn ze niet allemaal, maar voor nu wel weer genoeg toch!

Fijne dag!