woensdag 14 december 2011

Geen up-date, maar even ...

Het onderstaande bericht was mijn laatste up-date van de CWD en al wilde ik graag een paar blokken maken gisteren, dit mislukte jammerlijk! 's Morgens kon ik niet naar boven omdat Tara binnen moest blijven vanwege de regen en net toen ik 's middags naar boven wilde gaan om wat blokken te maken, belde de buurman aan, Tara liep los buiten, Madam was over het hek gesprongen en liep voor op ons plaatsje! Dus hup de dame weer naar binnen en ik moest weer beneden blijven, want om haar nu een paar uur in de bench te stoppen, dat vond ik ook weer niks, maar alleen laten met haar knaagbuien, nee toen maar niet!


Het is zowaar echt gelukt, ik maakte een paar blokken voor de CWD en wat waren het bewerkelijke! Voor rij 8 moet ik nummer 1 nog maken, die mislukte de laatste keer en daar ik nog geen nieuw vlieseline papier heb gekocht moet deze nog even wachten, daarom heb ik nu de volgende blokken gemaakt, Rij 08-02 ; Bolts of FabricBolts of Fabric  Nr. 08-03 maakte ik al een hele poos geleden en dus was nr. 08-04 de volgende die aan de beurt kwam ; Declaration of War Declaration of War   Vanmorgen nog vlug een derde gemaakt, hier is hij dan nr.
 08-05 The Noble Third ;The Noble Third

En kijk eens wat ik zojuist in de brievenbus vond!


Is het niet beeldschoon, dit mooie ornamentje? En de kaart laat nog meer van haar mooie zelfgemaakte creaties zien! Lieve Jessie bedankt!