dinsdag 10 juli 2012

Zo'n zin in blauw!

Gisteren gaan neuzen in de restjes want als ik iets wil gaan maken voor mijn hartenkastje dan eerst daar gezocht! Wel er was genoeg om vrolijk van te worden en inspiratie mee op te doen, eerst de borduurspulletjes, kijk die prachtige garens zijn restjes van het mooie borduurwerk dat DD voor mij maakte:


Ook dat lapje witte borduurstof was al aangebroken, maar hier kan ik dus heerlijk mee aan de slag en toen op zoek naar lapjes, wel een restant van een reeds deels gebruikt bloesje met kant en een restje Toile de jouy en dat vintage ruitje dat ik onlangs in Huizen op de kop tikte:


Maar waar had ik toch dat mooie witte stofje?? Kon het echt niet vinden en plots valt mijn oog op de prullenbak, heb er net een overhemd in gemikt van DP omdat er een vlek op zat aan de voorkant die er echt niet uitging (lijm!) en daar de rug vanaf gesloopt en zie ook daar ben ik nu in voorzien, moet toch gek zijn als ik hier niet een heleboel leuks van kan maken, kantjes heb ik tenslotte ook pas opgeruimd en daarvan heb ik ook genoeg!

's Middags eerst een  bezoekje aan Mams en daarna begonnen aan een borduurtje en het schiet al aardig op, want wat past er beter in een hartenkastje dan een Cupidootje!


Maar vandaag eerst wat beloftes afmaken en opsturen, heb helaas het adres van Anita W. nog niet gekregen want wilde alles graag tegelijk op de post doen, maar daarna de laatste steekjes aan Cupido en er iets van gaan maken, dus ik heb weer genoeg te doen vandaag! Maar om te voorkomen dat mijn hand teveel opspeelt wissel ik wel af!

Fijne dag!