zaterdag 4 januari 2014

De steekjes van vrijdag!

Gisteren was het een gezellige eerste bee dag van 2014 en wel bij Ria! Toeval wilde dat we alle drie tegelijk aankwamen en dus namen Bep, Henny en ik samen de lift en Ria wachtte ons al op bij haar voordeur en natuurlijk moest er eerst worden geknuffeld en daarna nieuwjaar worden gewenst!
En even later zaten we samen aan de koffie met onze diverse werkjes voor onze neus en werd er gezellig geklept over de feestdagen die net achter ons lagen. Ria was bezig aan haar nieuwe merklap en Bep aan haar Dear Jane en Hennie weer druk in de weer met haar kleine lapjesquilt en ik zette zowaar weer wat steekjes aan mijn kleine borduurtje en er kwam een boompje bij en de eerste steekjes aan het huis werden gezet en voila:


Het begint al ergens op te lijken! Dus waarom is het nog niet af? Wel gisteravond lekker wezen eten bij buuf, zij maakte een captains diner! Nu geloof mij maar dat is smullen!

Vandaag staan sinds twaalf uur de eerste randjes op het web, nu ik ga straks eerst deze downloaden en printen en misschien kom ik er dan zelfs nog wel aan toe en anders gaan ze mee als ik volgende week een heerlijk uitje heb naar Limburg!

Fijne dag!