maandag 5 september 2016

Wat we tegenwoordig allemaal moeten doen!

Mijn Oma hield zich op mijn leeftijd bezig met haar huishouden, haar boeken en bezoekjes aan de kinderen en kleinkinderen en dat was het, maar wij! Nieuwe PC andere manier van werken en dus gaan we weer zitten tobben tot we het onder de knie hebben en de telefoon, mijn Oma heeft er zelfs nooit een gehad en er ook niet over gepiekerd om er een aan te schaffen! Zo heb ik vandaag eerst moeten uitzoeken hoe ik toch al die foto's van mijn telefoon op kon slaan op mijn pc en het is gelukt! Daarom kan ik jullie u laten zien wat voor gekkigheid de meiden afgelopen vrijdag overhoop haalden!


Jaren geleden tijdens een bezoekje aan de quiltwinkel in Woudrichem, brachten wij ook een bezoekje aan het brocante winkeltje aan de overkant en paste daar ook allerlei hoeden, die Bep een paar dagen later besloot alsnog te gaan halen! Eén staat er bij mij op mijn hobbykamer, maar Bep heeft er dus een hele verzameling van en zij en Ria doste zich ermee uit en dat tijdens een gesprek met Anja via de PC zodat die er ook van kon genieten!


Ria zette er nog even speciaal haar bril voor af! Nu dames we zijn dus voorbereid op heel wat ernstiger zaken in de toekomst, allemaal goed gemutst! LOL!

Maar we deden heus ook wel steekjes aan onze diverse projecten, Ria was haar quilt aan het afbiezen en Bep maakte tussen de koffie met zalige cake door wat steekjes aan een borduurtje, net als ik!


Ik vond dit zo'n lief patroontje en ik was ernstig toe aan een tussendoortje, want de tweede LIB vraagt wel heel veel tijd en ik was hem even zat! Ik weet al waar ik het voor ga gebruiken, maar laat dat nog even niet zien, komt t.z.t. wel!

Ik ga aan de slag in huis en dan vanmiddag weer verder met mijn handwerkjes,

Fijne dag!