donderdag 14 maart 2013

Dat was afzien!!

Zoals ik gisteren al schreef was het weer Hardanger dag en dus vertrok ik even voor tienen naar de Karperhoeve om daar in de Barg een hele dag steekjes te gaan zetten. Nu had ik al meerdere keren rondgekeken voor stof met even draden en was niet het juiste tegen gekomen tot afgelopen zaterdag op de poppenhuisbeurs ik een mooi lapje witte stof vond, maar het was nog maar de vraag of het geschikt was! Gelukkig bleek het wel een goed lapje te zijn al is het wel erg fijntjes namelijk 16 draden per cm.! Na het opmeten en afknippen begon het lastigste klusje het voorrijgen en daarna kon ik eindelijk beginnen en ik kreeg zowaar nog een heel hartje af!

Nu dat was echt een hele prestatie want wat is het fijntjes werken, maar wat vind ik dit leuk!
Kijk hieronder zien jullie het voorbeeld, ik kreeg dit patroon een poosje geleden van Jessie en was er meteen weg van, maar het zal wel een poos duren voor het af is!

Het was weer een reuze gezellige dag en Tammy had ook nog mooie stoffen en garens bij zich en daarvan kocht ik een mooi stukje zachtgeel linnen, niet zo fijntjes maar wel heel leuk om weer nieuwe dingetjes voor in mijn hartenkastjes te maken!
Ook kreeg ieder van ons een lapje borduurstof wit met zilverdraad  en de meesten gaan hiervan een Kerstornamentje maken. Zal nog een hele toer zijn want buiten in de zon kun je het niet verwerken, want dan schittert het zilvergaren veels te veel!

Al met al een heerlijke gezellige dag en wat was het weer

gezellig om samen te genieten van een heerlijke lunch die Co voor ons maakte.

Jammer genoeg zit het voorlopig weer even op, de volgende les is pas in juni, nu maar hopen op heel mooi weer zodat ik lekker buiten in het zonnetje kan gaan zitten en mijn steekjes kan zetten!

Fijne dag!