donderdag 28 januari 2016

Amper wat te zien!

Ik ben gisteren uren bezig geweest met dit borduurtje maar als ik zo eens kijk, dan lijkt het net alsof ik niets heb gedaan!


Ja er zitten blaadjes en bloemetjes bij de rand en er zitten weer wat bessen, maar ziet dat er nu uit als ruim drie uur borduren? Ach gewoon stug doorgaan dan komt het wel af op den duur!

Heb ook de patronen van de eerste vier blokken van de Camelot - Tintagel gekopieerd en nu zitten de eerste deeltjes keurig uitgeknipt in een plastic zakje met het voorbeeld van het blok erbij en kan ik de schaar in de stofjes gaan zetten, want ja ik ga hem maken van de rozenstofjes, alleen weet ik nog niet of ik verschillende crèmekleurige lapjes voor de achtergrond ga gebruiken zoals één van de dames mij aanraadde of die grote lap ga gebruiken en alles in één kleur ga doen, ik nijg toch meer naar het laatste. Maar toen ik eens even op Pinterest ging kijken zag ik allerlei verschillende kleuren achtergrond!

Hierboven een donkere en hieronder een lichte met nog een een extra rand erom!


En dan deze:


Prachtig op de lila ondergrond!

NU ik denk dat ik eerst maar eens de cirkels ga maken en dan komt er vanzelf (hopelijk) wel een moment dat ik weet hoe ik hem af gaat maken!

Fijne dag!