vrijdag 25 mei 2012

Ben lekker aan het graaien geweest!

Gistermiddag naar Mams gereden om de slabbetjes en de badcape weg te brengen, ze was zo blij dat ik kwam want het was zo stil! Maar ja als je de Luxaflex helemaal potdicht doet, dan zie je de spelende kinderen in het plantsoen niet Mam en die hadden een lol! Jammer dat mijn camera en mijn mobieltje thuis lagen! Het pakje voor het buurmeisje in de brievenbus gestopt, want Mams was wandelen met haar baby!
Voor mijn achternichtje netjes ingepakt en klaar gelegd voor als ze de baby komen showen en toen de knopenpot gepakt en lekker uit gaan zoeken!
Kijk eens wat een leuke/mooie knopen ik eruit gevist heb!!


Ik was vooral blij met die rode bloemetjes knoopjes die je links ziet liggen! Weet je waarom? Ik zag bij haar een beeldschoon armbandspeldenkussen en daar kan ik deze dus voor gaan gebruiken, ik heb haar al gewaarschuwd dat ik dit na ga maken, zo leuk vind ik het!

Nadat ik afscheid van Mams had genomen ben ik snel even naar Zwijndrecht geracet naar de Aztec Rose om daar een stukje stof te kopen voor mijn Lisette Anderson quilt (had een stukje versneden!) en zag daar nog een beeldschoon lapje, dat verdween dus ook in het zakje!Links het Lynett lapje en rechts het schattige voor de heb lapje!

Nog even dit, hou haar site in de gaten, ze gaat binnenkort verhuizen en houd daarvoor een heel goede uitverkoop!

Zo straks ga ik naar de bee bij Cora, niet om steekjes te zetten, maar ik ga gezellig lapjes zitten vouwen en kleppen met de andere meiden! Misschien is er wel weer iets heel moois te showen, maar dat zien jullie dus morgen wel weer!
Fijne dag!