maandag 23 april 2012

Steekjes ...

Heb een probleempje met mijn blog, de schemaklok werkt niet goed en al twee dagen moest ik mijn  berichtje er alsnog en helaas later dan anders opzetten, hoop dat het vandaag wel goed gaat!

Gisteren en eergisteren eindelijk weer wat steekjes gezet aan mijn blok van de mysterie van Yoko Saito, nog steeds het eerste blok en ik moet er nu echt aan gaan trekken want blok twee moet ook af voor dat in mei blok drie al weer komt!


De Huizen zijn bijna af en vandaag wil ik de boom en als het lukt ook alle bladeren erop zien te krijgen, maar dat wordt nog een hele toer en lukt alleen als mijn hand ook meewerkt.  Maar dus eerst de laatste steekjes om de ramen in het rechter huis!

De andere steekjes die ik zette waren borduursteekjes!


Ik liet onlangs al een grote liniaal zien, maar een week of wat geleden kocht ik ook een kleintje bij Cora van Cora's Cottage) waar ik eigenlijk flying geese in moest maken, maar toen kreeg ik van Liezbeth dit leuke patroontje (eigenlijk voor een boekenlegger) en als echte Dordtse Schapekop viel ik er meteen voor en dus nam ik een restje linnen en wat garentjes en borduurde deze leuke schaapjes:


Ik ben weg van het resultaat en ben nu op zoek naar iets leuks voor de grote liniaal!

Wel vandaag aan de slag in huis, wil de glazen kast eens onder handen nemen en alle glazen afwassen en de planken opnieuw indelen, wordt dus weer een hele klus! Maar daarnaast wil ik ook eindelijk mijn stolp een mooier plekje gaan geven en er dan wat mooie dingetjes onder leggen, hoop daar morgen wat van te laten zien! Fijne dag!