vrijdag 2 maart 2012

Wat moest er gebeuren??

Wel vanmorgen na het ontbijt eerst de wasmachine en de droger schoongemaakt, uitgezogen en doorgespoeld, daarna de badkamer van draadjes ontdaan en daarna het trappenhuis en de gang. Toen was het tijd voor de koffie met DP en daarna naar boven en mijn hobbykamer opgeruimd en klaar gemaakt voor DD die dit weekend komt logeren! Nu heb ik daar een oude twijfelaar staan en daar past de quilt die ik op de bloggerbee van haar kocht perfect bij, staat zo gezellig:


Morgen DP nog wel even lief aankijken, misschien hangt hij dan ook het lampje nog even op boven het bed! Ook even boodschappen gedaan en daar de narcissen in de aanbieding waren, kon ik het niet laten een paar bossen mee te nemen en nu heb ik zowel in de kamer als in de gang zestig narcissen staan, wat zal dat gaaf staan als ze open zijn!'s Middags lekker samen met DP tv zitten kijken, we hadden de dag ervoor Lewis opgenomen en daar hebben we echt van zitten genieten. Is toch wel erg fijn dat we allebei van deze soort detectives houden!


Wisten jullie dat er zelfs een Nederlandse fanclub van Lewis is? http://www.inspectorlewis.nl/ kwam ik net achter toen ik op het internet naar deze foto zocht!

's Avonds eindelijk ook nog wat steekjes aan mijn La-D-Da borduurtjes gedaan, weer een rand af en ook een stuk van het alfabet is erbij gekomen, vandaag hoop ik weer een stuk te kunnen doen, maar ja er moeten ook nog boodschappen worden gedaan, dus heb geen idee hoever ik kom!


Oh ja en hier zijn al wat kaarten die binnen kwamen voor mijn verjaardag,die met de poes erop is van de Familie Katermans, daarin zaten ook nog eens een stel lieve lapjes! Janine heeft hem gemaakt: Bedankt Janine! Die met de hond is gemaakt door Joke uit Zweden en de derde komt van Hilde uit België, ik moet zeggen dat ik nu toch wel in de juiste stemming begin te komen door al die lieve kaarten, dames ook allebei heel lief en hartelijk bedankt! Zo ik ga aan de slag, boodschappen doen en dan de was, die moet een dagje eerder deze keer! Fijne dag!