dinsdag 1 januari 2013

Luie oudjaarsdag!


Ja echt, voor het eerst in jaren heb ik niet zelf de oliebollen en de appelflappen gebakken, ik reed 's morgens naar de bakker in Maasdijk en haalde daar heerlijke exemplaren en thuisgekomen maakte ik een grote pan erwtensoep, DP hielp met het snijden van de groente en aan het eind van de middag gingen we bepakt en bezakt naar Mams!

Buiten was het al uren aan het knallen en dus bleef Tara de hele dag binnen waar ze ongegeneerd een dutje deed en daarvoor in de meest vreemde houdingen haar plekjes zocht!


Maar zo bleef er gelukkig genoeg tijd over om steekjes te zetten en ik ging aan de slag met dit borduurtje:


Ik kreeg het pakketje al een hele poos geleden van mijn vriendin Bep en omdat ik borduren met kraaltjes nu eenmaal heel moeilijk vind, bleef het maar liggen, maar ik zocht het gisteren op en wil het nu graag af hebben zodat het bij de sneeuwmannen in het hartenkastje kan pronken! Maar ik vind het nog steeds een heel moeilijk borduurtje! Ik wissel het daarom af met de sneeuwman en zo komen ze allebei wel af!

                         

Zo en om 12 uur hebben we het glas geheven en elkaar een gelukkig Nieuwjaar gewenst bij Mams en om een uur of één reden we weer richting huis, waar DS op ons wachtte met een lege schaal!

Nu mijn wensen voor jullie: Ik wens jullie een goed, gezond, gezellig en creatief jaar en vooral de kracht om tegenslagen te verwerken en liefde die alles overwint!

Knuffel
Lida