woensdag 11 januari 2012

Hoe moet ze gaan heten?

Dat is nu dus de grote vraag! Ik heb even helemaal geen idee hoe ik deze nieuwe dame wil gaan noemen!  Ach dat zal wel goed komen hoor, we hebben tenslotte de pc en daar google ik nog wel een naam tevoorschijn, tenminste ... of jullie moeten een goede verzinnen!


En kijk eens hoe lief ze hier onder het hartenquiltje zit, helemaal klaar om te gaan slapen! Die kunnen in Februari samen een plekje zoeken!Vooruit ik weet dat sommigen van jullie ze eerder zagen, alweer een jaar of twee geleden, maar inderdaad ik ben dus nog niet door mijn dozen heen, hier weer een paar exemplaren! De eerste is een simpele doos, maar wel erg leuk om te zien met die huisjes erop, waar ik wat kantjes en stukjes oud textiel in bewaar:


En dan staan er boven op mijn stoffenkast deze drie exemplaren, niets bijzonders, gewoon van de Action maar ik wil ze nog steeds eens een beetje oppimpen, voorlopig zitten hier dus de meeste van mijn poppen in, zowel de porseleinen als de Tilda poppen worden er stofvrij in bewaard en daarboven staan ze veilig ook!


Dan tenslotte twee dozen die ikzelf maakte. De eerste is eigenlijk een blokkendoos, dus waar ik mijn blokken van de FW of de CWD in zou moeten bewaren, maar nee hoor hij wordt gebruikt voor allerlei leuke dingen en patroontjes die ik op het net zie en dan snel even uitprint en die ik een keer in de zoveel tijd uitzoek en in ordners bewaar, dus eigenlijk is het nu een tijdelijke opslag!


De vorige maakte ik op een cursus bij Cora's Cottage in Schiedam, de volgende maakte ik van dezelfde stofjes thuis en zo te zien is het een simpele vierkante doos, maar...


als je hem opent, dan ziet hij er dus zo uit!


Weten jullie wat nu het fijne is van het laten zien van mijn dozen?? Nu ik heb gelukkig weer mijn quilt vingerhoed gevonden, die bleek dus hier in te zitten! Zo ik ga vandaag weer aan de slag met verf en kwast, dus misschien pas 's avonds een steekje! Fijne dag!