woensdag 23 november 2011

Tara en andere steekjes...

Eergisteren schreef Mina op mijn blog dat ik voor Tara maar een hondenhok moest borduren, maar ja daar heb ik dus geen patroontje van en ik schreef haar dat ik dat dan wel zou ontwerpen, maar wat vond ik gisteravond in mijn e-mails? Kijk eens:
Het is precies Tara! Het is dus eigenlijk een haakpatroontje, maar hartstikke goed geschikt om te borduren! Nu ik ben er dus meteen aan begonnen en gistermorgen af gemaakt, dit is het resultaat:


Lieve Mina bedankt voor het schattige patroontje, Zoals je ziet het staat al in de letterbak.

Dan kan ik nu eindelijk de lapjes van Anita laten zien, ik vertelde al dat ik ze keurig had opgeborgen en dat was ook zo, toen ik vandaag een lintje zocht, stonden ze netjes in de bak! En ik maar zoeken naar een donkerrode envelop, bleek dat de kaart rood en de envelop geel was!

Nogmaals bedankt Anita voor deze mooie lapjes, die a.s. zondag ook in de up-date te zien zullen zijn!

Daarna heb ik wat cadeautjes afgemaakt die gaan vandaag op de post en nog wat aan de FW gedaan maar dat zien jullie wel bij de volgende up-date! Zo ook vandaag heb ik een lekker volle agenda, buiten het boodschappen doen en strijken (is natuurlijk blijven liggen! LOL) wil ik ook nog iets leuks maken om een geurzakje in te doen voor op het toilet, maar dat zien jullie dan morgen wel weer! Fijne dag!