zaterdag 15 oktober 2011

Het wil maar niet lukken!!

Eindelijk hangt mijn wildrek, DP heeft vorige week een haak in het plafond gemaakt en daar hangt het rek nu aan. Hangen er dode beesten aan?? Nee hoor, moet er niet aan denken, ik heb het voorlopig vol hangen met harten, witte van hout, riet, blik en een met rozen van een lichte kunststof en verder drie diep purperen glazen harten. Wat er niet lukt? Wel ik wil er graag een foto van maken, maar neem ik hem van binnen dan zie je vrijwel niets omdat het een tegenlicht opname is en neem ik hem van buiten, dan zie je alleen de witte en vallen de glazen helemaal weg!
Die mooie purperen harten en het witte rozenhart kreeg ik van DP toen wij in Groningen waren en omdat ik die kleur zo mooi vond, kocht ik vandaag een kunstroos in dezelfde kleur om het het rieten hartenvaasje te zetten dat ik van Hilde kreeg toen ik in Poperinge was, achter de gordijntjes doen echte bloemen en planten het niet, maar dit staat ook gezellig toch?

Zocht ook nog een plant met bloemen in die kleur, van de week zag ik dames met Calla's lopen die precies          
  de goede kleur waren, helaas uitverkocht en daarom kwam ik thuis met dit kleine cyclaampje, ach het gezegde is toch: Wie het kleine niet eert, is het grote niet weert! Staat best gezellig op de tafel!
Zo vandaag ga ik samen met mijn vriendin Bep naar Vijfhuizen naar de tentoonstelling en misschien kom ik daar nog wel enkele van jullie tegen! Het verslag daarvan krijgen jullie maandag, want morgen is het VL-letjes dag!
In ieder geval ook voor de thuisblijvers: Fijne dag!