zondag 13 mei 2012

Geniet, genot, genotterd!!

Meiden wat heb ik genoten! Wat was het een fijne dag! Het begon al toen DP na het late ontbijt de boormachine pakte en het nieuwe schilderij een plaatsje gaf, daar ben ik toch zo blij mee!


En als jullie nu bedenken of ze er echt zo uit zien, dan kan ik voluit zeggen: Ja zo schattig en mooi zijn deze prachtige Hooglanders, kijk maar:


Nu is het op het schilderij afgebeelde koe een showdier en die wordt dus vaker geborsteld, maar hebben ze geen schattige snoeten?

Maar daarna had ik haast, ik moest nog heel wat doen voor ik naar de boekpresentatie van Marijke kon en daar had ik nog maar heel weinig tijd voor over en toen stuurde Bram mij ook nog eens via een omweg!! Maar ik heb Sonja en Marijke ontmoet en nam ook het mooie boek mee:


Wat was het daar gezellig en wat een leuke winkel! Laat ik nu eens een filmpje hebben gezien op de Westlandse tv waar ze de mooie creaties van Marijke al lieten zien! Puur genieten dus voor mij! Binnenkort zal ik jullie wat meer van het boek laten zien!
Nadat beide dames het boek hadden gesigneerd was het helaas voor mij al weer tijd om te vertrekken, wilde ik op tijd zijn voor Supergoof!

Dus snel in de auto en naar Naaldwijk gesjeesd en daar snel een parkeerplekje gezocht, er waren daar nog heel wat dames van de ochtendsessie en ik kwam dus meerdere blogsters tegen, dus die zullen er morgen ook wel over schrijven! Maar hier dus wat foto's van mij, nee niet allemaal duidelijke en nette foto's van glad hangende quilts maar een vertellende Ingrid die met haar warme Brabantse stem ons de verhalen achter haar quilts vertelde!
De foto's zijn wat kleiner maar als je ze aanklikt krijg je ze in groot formaat te zien!

 

De Vingerhoedjes, Dronkaardspad,  De Dear Jane, de Nearly Insane, aan de lopende band kwamen ze voorbij en ieder met zijn eigen verhaal!

 


Geen grote foto van de klosjesquilt, maar snel even een detail genomen terwijl hij op mijn schoot lag, misschien ooit ....!

 
De Kippen, de Pockets of Posies en dan de aanleiding voor de Dancing Dollies, het schattige geborduurde etuitje dat zij meebracht uit de USA. En dan de uitsmijter! De Dancing Dollies!!
Meiden wat wordt die mooi en wat geweldig die kantjes in het middenstuk, de stofjes met de kinderspelen en hoe ontroerend het verhaal van de onschuld dat hier achter zit. Ik ben er helemaal weg van!


Als laatste de Mandjes een grote quilt vol met kleine mandjes van slechts zeven centimeter! En dan is ze nu dus weer bezig met een prachtig exemplaar met grotere mandjes, zo gaaf!
Nee ze zijn ze niet allemaal, maar acht jullie weten vast allemaal wel haar blog te vinden en daar vind je er dus nog veel meer! Maar het is dus een echte aanrader, als je de kans krijgt een sessie van haar bij te wonen, DOEN!!!
Morgen vertel ik wel weer verder over onze gave vakantie en ook de Vrolijke lapjes komen deze week een keer aan de beurt, maar van nu: Fijne dag!